O nama

Kod nas je uvijek „nedelja“!


Bistro Domenica nalazi se u HOTO centru na odličnoj poziciji uz frekventnu prometnicu koja spaja Svetu Nedelju sa Samoborom.

Parking je osiguran u garaži Hoto centra (1 h bez naplate) ili na vanjskom parkiralištu s istočne strane.

  • Razne vrste kave i toplih napitaka te široka ponuda sokova i alkoholnih pića
  • Raznovrsne slastice
  • Svježi sendviči
  • Dnevna linija gableca s juhom, varivom, vege kutkom, izborom 5 različitih glavnih jela i 3 vrste priloga te svježim sezonskim salatama
  • Wok bar

Ako odlučite sjesti uz pićence promatrajući ubrzanu vrevu ili se pak poželite okrijepiti izvrsnom hranom i u društvu omiljenog poslovnog partnera pročavrljati o šaljivim zgodama dana koji prolazi, nakratko ćete doživjeti opuštenost nedjelje.

Gablec…marenda…brunch…kako god vi to zovete, ovdje je jednako fino. Osim toga i brzo – uvijek topla jela na liniji koja variraju na tjednoj bazi i prate aktualnu sezonu odmah su sprema za serviranje.

U modernom i svijetlom prostoru udobno sjednite i priuštite si kvalitetan i obilan topli obrok. Ljeti će Vas opuštati zvuk vodoskoka i hlad javora, a zimi pogled na uvijek zelene bambuse.

Svakodnevno pripremljeni raznovrsni obroci od svježih i kvalitetnih namirnica nude okuse i mirise djetinjstva, a šarmantno osoblje još je jedan plus zbog kojeg se uvijek vraćate.

To smo mi – ili dio nas. Upravo vi nas upotpunjujete, dragi gosti. Lupkanje žlica i tanjura, zvon čaša, opušteni osmjesi i mirisi bakine kuhinje – to je Domenica!